GUT: Rosencrantz & Guildenstern

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Vanaf
18 mei 2018 20:00:00
Tot
19 mei 2018 23:00:00

*This event will be in Dutch*

Mag ik je één simpele vraag stellen? De kans dat je het antwoord goed hebt is 50%. Kop of munt? Als het kop is win ik, anders win jij. Heb je zin om een gokje te wagen?

Zie ik daar nu een opmerkelijk toneelgezelschap, twee verdwaalde heren onderweg naar Denemarken, een opdracht, een munt en het hof van Hamlet? Dan zou zomaar eens kunnen want op 18 en 19 mei wordt als Grote Ubbo Toneelstuk (GUT), Rosencrantz and Guildenstern are dead vertoond in het Usva-theater.

Binnenkort zal de kaartverkoop van start gaan via https://www.usva.nl/agenda/. Voor €7,- als student en voor €9,- als ‘overig mens’ zal je gegarandeerd een geweldige, hartverwarmende, verwarrende, intrigerende maar zeker grappig interessante avond beleven.

Wat ook wel handig is om te weten is dat op de avond zelf de deuren om 20:00 voor je open zullen gaan, en dat het toneelstuk zelf een half uur later zal beginnen. Het toneelstuk zal opgevoerd worden in het Usva-theater, wat gelegen is aan het Munnekeholm 10 te Groningen.
---------------------------------------------------------------------------
At 18 and 19 May, it is time for the yearly Ubbo-play. This year, Rosencrantz and Guildenstern are dead will be played. Altough the piece will be in Dutch, you are all very welcome to come. You can buy tickets via https://www.usva.nl/agenda/

Onze sponsoren