Commissiepunten

Spelregels Commissiepunten

 

Hoe verdien je punten?

Als commissie verdien je punten voor je aanwezigheid op activiteiten. Deze aanwezigheid leg je vast door een foto van je commissie te laten maken. Voor een foto van de helft van je commissie krijg je 1 punt. Voor een foto van je volledige commissie krijg je 2 punten. Bij een oneven aantal commissieleden rond je naar boven af.

 

Welke activiteiten tellen mee?

Praktisch alle activiteiten van Ubbo tellen mee. Uitzonderingen zijn activiteiten die in het weekend plaatsvinden, activiteiten die in samenwerking met andere verenigingen zijn georganiseerd en masteractiviteiten. Sommige activiteiten leveren zelfs dubbele punten op! Dat is het geval bij de ALV’s en het commissieweekend.

 

Hoe weet ik hoeveel punten mijn commissie heeft?

Elke maand zal in de nieuwsbrief vermeld worden welke drie commissies het meeste aantal punten hebben verdiend. Als je niet in de top drie staat kan je aan de Commissaris Public Relations per mail (ubbo@rug.nl) vragen hoeveel punten jullie hebben verdiend. Je kan alleen het puntenaantal van je eigen commissie opvragen.

 

Krijg ik punten voor onze eigen activiteit?

Natuurlijk ben je als commissie volledig aanwezig op je eigen activiteit. Dat mag gevierd worden en daar krijg je dus wel punten voor. Om commissies met veel activiteiten geen voordeel te geven ten opzichte van commissies zonder activiteiten, kan je op je eigen activiteit maximaal 1 punt verdienen.

 

Wat kunnen we eigenlijk winnen?

Vlak voor de zomervakantie, aan het einde van het academisch jaar zullen wij bij de commissiejaarafsluiting bekend maken welke commissie de meeste punten heeft verdiend. Deze commissie krijgt een mooie tastbare verrassingsprijs. Daarnaast vernoemen we de eerste borrel van het nieuwe jaar naar de winnende commissie! Zie je de poster al voor je?


Voor vragen kan je altijd een mail sturen naar ubbo@rug.nl!

Het bestuur behoudt zich het recht voor om aan te passen of te besluiten.

Onze sponsoren