Commissiepunten

Commissiepuntenwedstrijd

Elk jaar strijden alle commissies om de felbegeerde titel van 'meest actieve commissie'. Het idee is simpel: de commissie die aan het eind van het jaar de meeste punten haalt, wint de competitie. Het systeem werkt als volgt:


Hoe verdienen we punten?

Als commissie verdien je punten voor je aanwezigheid op activiteiten. Deze aanwezigheid leg je vast door een foto van je commissie te laten maken. Voor een foto van de helft van je commissie krijg je 1 punt. Voor een foto van je volledige commissie krijg je 2 punten. Bij een oneven aantal commissieleden stel je 'de helft' vast door naar boven af te ronden. 

Welke activiteiten tellen mee?

Praktisch alle activiteiten van Ubbo tellen mee. Uitzonderingen zijn activiteiten die in het weekend plaatsvinden, activiteiten die in samenwerking met andere verenigingen zijn georganiseerd en masteractiviteiten. Sommige activiteiten leveren zelfs dubbele punten op! Dat is het geval bij de ALV’s en het commissieweekend.

Hoe weet ik hoeveel punten mijn commissie heeft?

Elke maand zal in de nieuwsbrief vermeld worden welke drie commissies het meeste aantal punten hebben verdiend. Als je niet in de top drie staat kan je aan de Commissaris Public Relations per mail (ubbo@rug.nl) vragen hoeveel punten jullie hebben verdiend. Je kan alleen het puntenaantal van je eigen commissie opvragen.

Krijg ik punten voor onze eigen activiteit?

Natuurlijk ben je als commissie volledig aanwezig op je eigen activiteit. Dat mag gevierd worden en daar krijg je dus wel punten voor. Om commissies met veel activiteiten geen voordeel te geven ten opzichte van commissies zonder activiteiten, kan je op je eigen activiteit maximaal 1 punt verdienen.

Wat kunnen we winnen?

Vlak voor de zomervakantie, aan het einde van het academisch jaar, wordt bij de commissiejaarafsluiting bekend gemaakt welke commissie de meeste punten heeft verdiend. Deze commissie krijgt een mooie tastbare verrassingsprijs. Daarnaast vernoemen we de eerste borrel van het nieuwe jaar naar de winnende commissie! Zie je de poster al voor je?


Het bestuur behoudt zich het recht voor om dit reglement aan te passen.Eregalerij

DSC_0039.JPG
2018-2019: Feestcommissie

Onze sponsoren