Ledenpas

Ledenpassen

GHD Ubbo Emmius heeft ook een ledenpas! Voor slechts vijf euro kan jij genieten van ledenkorting bij de onderstaande bedrijven. Natuurlijk wil jij niet het enige lid zijn zonder pas! Enthousiast? Kom dan langs op het Ubbohok of stuur een mail naar ubbo@rug.nl!


Oude ledenpas
't Gat van Groningen

Bij onze fantastische stamkroeg krijg je maar liefst 20% korting op bier, fris en wijn (niet geldig tijdens tijdens piekuren).

Poelestraat 51, Groningen


't Gat

Speciaalzaak De Roemer

Ben je meer iemand die geniet van een wijntje thuis? Dan is een Ubbo ledenpas ook ideaal voor jou! Met onze pas krijg je namelijk 10% korting bij De Roemer, de slijterij voor de fijnproever en de beginnende wijndrinker. 

Astraat 13, Groningen


Roemer

Boekhandel Godert Walter

Liever thuis op de bank met een boek? Met jouw ledenpas krijg je bij boekhandel Godert Walter 10% korting op alle Engelstalige boeken en de Duitse boeken voor mooie Duitse prijzen. 

Oude Ebbingestraat 53, Groningen


Godert Walter

Fietsenmaker De Ganze

Wilde je net naar je volgende Ubbo activiteit snellen, maar mankeert er iets aan je fiets? Ook hier biedt de ledenpas een uitkomst! Bij fietsenmaker De Ganze krijg je op vertoon van je ledenpas 10% korting op alle reparaties én het gehele assortiment. Ze hebben zelfs twee locaties, dus er zit er altijd één in de buurt!

Oude Kijk in Het Jatstraat 69, Groningen

Westerhaven 4, Groningen


De Ganze

Onze sponsoren