Voor bedrijven

Voor bedrijven

GHD Ubbo Emmius is met 750 leden één van de grootste studieverenigingen aan de Letteren Faculteit van de Rijksuniversiteit in Groningen. Onze vereniging biedt studenten de mogelijkheid om zich naast hun studie te kunnen onderscheiden en ontwikkelen. Met een wetenschappelijke opleiding en zeer breed georiënteerde interesses zijn Geschiedenis studenten een toegankelijke groep jongvolwassenen.

Door middel van verschillende activiteiten zoals lezingen, theater, buitenlandse reizen, filmavonden, een jaarlijks congres en maandelijkse borrels proberen wij een zo gevarieerd mogelijk programma aan te bieden voor onze leden.

Wat kan GHD Ubbo Emmius uw bedrijf bieden?

Mede dankzij ons grote netwerk en de verscheidenheid aan activiteiten hebben wij uw bedrijf veel te bieden. Via verschillende kanalen kunnen wij uw bedrijf onder de aandacht brengen bij een grote groep intellectuele studenten.  Op een laagdrempelige manier maken onze leden in hun studententijd kennis met uw bedrijf, wat u een voordeel geeft ten opzichte van andere bedrijven. Ook bij afstuderende historici aan het begin van hun carrière, kan een partnerschap met GHD Ubbo Emmius het verschil maken.

In samenwerking met onze Commissaris Extern, Hanna Hilhorst, zullen wij een geschikt pakket samenstellen. Hierbij kunt u denken aan promotie op de website, sociale media of via de nieuwsbrief, maar ook het promoten van vacatures, bedrijfsbezoeken en andere evenementen. Wij staan open voor suggesties en zijn benieuwd hoe wij elkaar van dienst kunnen zijn. 

Onze sponsoren