Voor leden

​Voor leden

Als lid van studievereniging Ubbo Emmius krijg je 15% korting bij het huren van een auto bij Holiday Cars en 15% korting bij het bedrukken van kleding bij Shirt a la Minute. Daarnaast bieden onze partners leuke feest en borrel locaties.

Ledenpassen

Ubbo Emmius biedt een ledenpas aan die goed is voor 20% korting op bier, wijn en fris in ’t Gat van Groningen (niet geldig tijdens borrel tussen 21:00 en 01:00 uur en tijdens piekuren). Ben je meer iemand die geniet van een wijntje thuis? Dan is een Ubbo ledenpas ook ideaal voor jou! Door deze pas krijg je namelijk 10% korting bij De Roemer, de slijterij voor de fijnproever of de beginnende wijndrinker. Voor slechts vijf euro is deze pas van jou en kan jij genieten van korting in hét feestcafé van de stad. Bovendien wil je niet de enige Ubboiaan zijn zonder een pas!

Kom eens langs het hok om jouw pas te halen of stuur een mailtje naar ubbo@rug.nl!

Sponsorkliks

Wil jij Ubbo steunen, zonder er zelf onder te lijden? Doe dan jouw online aankopen via sponsorkliks.nl. 5% van het aankoopbedrag zal direct naar onze vereniging gaan en jouw Ubbo-tijd mooier maken. Bestel bijvoorbeeld bij: Thuisbezorgd, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Booking.com of Mediamarkt. Namens iedereen: bedankt! 

Onze sponsoren