Voor leden

Voordelen lidmaatschap


Doe je online aankopen via Sponsorkliks! 5% van het aankoopbedrag zal direct naar onze vereniging gaan en jouw Ubbo-tijd mooier maken. Bestel bijvoorbeeld bij Thuisbezorgd of Bol.com!


Ben je een nieuwe student in Groningen of heb je nog geen Knaek card? Met deze kaart kun je een op veel plekken en Groningen en daarbuiten kortingen krijgen (klik op het Knaek logo voor meer info). Normaal kost deze kaart €20, maar als een Ubbo Emmiaan kan je deze gratis krijgen door een mail te sturen naar ubbo@rug.nl of door langs te komen op het Ubbo 'hok'. NB. er is een beperkte oplage per jaar van deze Knaek passen, daarom krijgen eerstejaars studenten voorrang wanneer ze deze aanvragen.

Sponsorclicks
knaek-logo-studentenverenigingen-app.png


Ledenpassen

GHD Ubbo Emmius biedt een ledenpas aan die goed is voor verschillende kortingen! Voor slechts vijf euro is deze pas van jou en kan jij genieten van ledenkorting bij onderstaande bedrijven. Natuurlijk wil jij niet het enige lid zijn zonder pas! Enthousiast? Kom langs op het Ubbohok of stuur een mail naar ubbo@rug.nl!


Als lid van studievereniging GHD Ubbo Emmius krijg je 15% korting bij het bedrukken van kleding bij Shirt a la Minute.


Bij 't Gat van Groningen krijg je maar liefst 20% korting op bier, fris en wijn (niet geldig tijdens borrel tussen 21:00 en 01:00 uur en tijdens piekuren).


Ben je meer iemand die geniet van een wijntje thuis? Dan is een Ubbo ledenpas ook ideaal voor jou! Door deze pas krijg je namelijk 10% korting bij De Roemer, de slijterij voor de fijnproever of de beginnende wijndrinker. 


Liever thuis op de bank met een boek? Met jouw ledenpas krijg je bij boekhandel Godert Walter 10% korting op alle Engelstalige boeken en de Duitse boeken voor mooie Duitse prijzen. Neem vooral een kijkje in de oude Ebbingestraat 53. 


Wilde je net weg gaan, maar mankeert er iets aan je fiets? Ook hier biedt de ledenpas een uitkomst: bij fietsenmaker De Ganze krijg je op vertoon van je ledenpas 10% korting op alle reparaties en het gehele assortiment. Locaties in de Oude Kijk in 't Jatstraat en bij Westerhaven! Shirt a la minute groot
Godert Walter
't Gat
De Ganze
Roemer

Onze sponsoren