CUT!-commissie

C.U.jpg
v.l.n.r. Jesse Klein Koerkamp, Naomi Hauenstein, Lieuwe Mulder, Linn van der Meij, Matthias Luijks

C.U.T.!-Commissie 2017-2018

Linn van der Meij (2014) Voorzitter
Lieuwe Mulder (2014) Vice-voorzitter
Naomi Hauenstein (2017) Secretaris
Matthias Luijks (2014) Penningmeester
Jesse Klein Koerkamp (2015) PR
Robert-Jan Makkinga (2015) Commissaris Intern
De C.U.T.!-Commissie verzorgt de beroemde filmavonden van GHD Ubbo Emmius. Vijf keer per jaar organiseren wij een gezellige avond waar we een historische film laten zien. Uiteraard is er tijdens de filmavond een interessante spreker die de film zal inleiden. De afgelopen jaren zijn er al heel wat films gedraaid, een korte greep uit de lijst: Anna Karenina, Dr. Strangelove en Glory. Ook dit jaar zullen wij dit lijstje aanvullen met interessante films!

De commissie bestaat dit jaar uit vijf leden. Linn leidt de commissie als voorzitter. Zij wordt daarin ondersteund door haar vice-voorzitter, oude rot in 't vak, Lieuwe. Onze internationale studente Naomi zorgt ervoor dat alle notulen netjes op tijd geleverd worden. Jesse heeft voor elke film brainstormsessies om zo een geweldige poster in elkaar te zetten! Als PR-man zorgt hij ervoor dat het evenement bekend wordt bij het grote publiek zodat zoveel mogelijk mensen komen! Onze laatste commissiegenoot, maar zeker niet de minste(!), is Matthias. Hij houdt ons in balans door ervoor te zorgen dat we niet teveel uitgeven aan de hapjes die op een avond geregeld worden.

Tijdens de filmavond kun je niet alleen genieten van een goede film -tegen een lage prijs!- en genieten van de gratis hapjes, maar het is ook een kans om nieuwe mensen te leren kennen, contacten te onderhouden en je vrienden weer te zien.

Ook dit jaar hopen we jullie te zien op de Usva-zolder! 

Veel liefs,

De C.U.T.!-Commissie 2017-2018

Onze sponsoren