Eerstejaarscommissie

EJC.JPG
v.l.n.r. Ireen Besseling, Willemien Groot, Mart Makkink, Robbert van der Haar, Bart Zegeling, Valerie de Heus

Eerstejaarscommissie 2016-2017

Robbert van der Haar (2015) Voorzitter
Ireen Besseling (2015) Vicevoorzitter
Valerie De Heus (2016) Secretaris
Willemien Groot (2014) Penningmeester
Mart Makkink (2015) PR
Bart Zegeling (2016) PR
Youri Noorman (2014) Commissaris Intern

In het begin van het studiejaar 2016 is deze commissie begonnen om maar èèn fjfjfjfjfjfjfjfjfjfj\ding  voor elkaar te krijgen en dat is om een prachtig commissieweekend te maken.

Behalve het commissieweekend is ook het creëren van een mooi eerstejaarskamp ook weggelegd voor deze commissie. Wij zijn een ambitieuze, gekke en  spontane commissie die het altijd gezellig hebben en gaande weg zijn wel elkaar steeds beter leren kennen.

Bij onze vergaderingen horen ook to do’s, op tijd  komen, tegen de juiste persoon de juiste naam zeggen en de voorzitters bel moet worden meegenomen. Zijn deze opdrachten niet goed uitgevoerd, dan krijgt die persoon een strafadt. Verder drinken wij best veel bier, wijn, thee, wodka en koffie in onze commissie. Hebben wij een verslaving? Nee, wij genieten gewoon goed van onze vergaderingen. Maar waar houden we onze vergaderingen en doen wij naast de commissie nog activiteiten met elkaar?  Meestal vergaderen we bij iemand thuis, maar ook weleens in de Ikea en we zijn een paar dagjes weggeweest en staan paintball en trampoline springen nog op de agenda.Reken er maar op dat wij zeer veel zin hebben om jullie een prettig commissieweekend te bezorgen en een prachtig eerstejaarskamp neer te zetten. Hebben jullie vragen, een inspirerende rondvraag of ideeën. Stuur ze dan op naar r.m.van.der.haar@student.rug.nl

Heel veel groetjes,

Namens de eerstejaarscommissie

Robbert van der Haar - Voorzitter eerstejaarscommissie 2016-2017

Onze sponsoren