Lezingencommissie

DSC_1042.JPG
V.l.n.r. David Swart, Mart Makkink, Jorrit Top, Lars van den Brink, Wisse Dekker, Jip van der Zee en Robert-Jan Makkinga

Lezingencommissie 2019-2020

Lars van den Brink (2017) Voorzitter
Mart Makkink (2015) Vice-voorzitter
David Swart (2018) Secretaris
Jorrit Top (2018) Penningmeester
Jip van der Zee (2017) PR
Wisse Albert Egbert Dekker (2018) PR
Robert-Jan Makkinga (2015) Algemeen lid
Kayleigh van der Waard (2017) Commissaris Intern

Ben je helemaal klaar met al die stoffige colleges? Heb je behoefte aan interessante lezingen over onderwerpen die de opleiding links laat liggen? Dan bieden wij van de lezingencommissie 5 lezingen per jaar aan, speciaal voor de nieuwsgierige ubboiaan.
Ontmoet onze commissie!
Verantwoordelijk voor de PR is het powerduo Sip (of Jip) en Wisse. Zij buigen zich voor elke lezing weer over de posters en advertenties om iedereen ervan te overtuigen dat ze ook de komende lezing niet moeten missen!
Als algemeen lid hebben we onze nestor Robert-Jan. Hij kan ons altijd precies vertellen hoe het er aan toe ging in zijn tijd en levert een hoognodige dosis wijsheid aan.
Voor de notulen hebben we David en zijn ongekende typ-kwaliteiten. Zonder hem zouden we constant vergeten wat we moesten doen. Hij houdt ons vooral bij de les met zijn dreigende strafpuntenlijstje. Te veel strafpunten en het is trakteren geblazen.
Aandachtig houdt Jorrit onze pot met goud in de gaten. Hij wil niet zeggen waar het vandaan komt maar duidelijk is wel dat hij bepaalt waar het naartoe gaat. Met een vaste hand en zijn excellente begroting houdt hij ons financieel verantwoordelijk.
Dan hebben we natuurlijk nog onze armstoel-intellectueel, de vicevoorzitter van ons gezelschap, Mart. Voor een goede fles wijn en een verfijnd diner kan een mens geen beter en vuriger gesprekspartner krijgen. Met hem aan het roer kan de voorzitter met een gerust hart een keertje ziek zijn.
Ohja, en dan ben ik er nog, Lars, de voorzitter van dit zootje ongeregeld. Met het oog op de lange termijn zet ik samen met deze zes toppers 5 prachtige lezingen neer dit jaar.
Dus komt dat zien en verrijk je opleiding met kennis die de RUG voor jullie achterhoudt.

Onze sponsoren