Studiecommissie

Studie.JPG
v.l.n.r. Bram Klaver, Mart Makkink, Bjorn van den Brink, Robert-Jan Makkinga, Reinder Klinkhamer en Rutger van Dijk

Studiecommissie 2019-2020

Rutger van Dijk (2018) Voorzitter
Bjorn van den Brink (2015) Vice-voorzitter
Reinder Klinkhamer (2016) Secretaris
Robert-Jan Makkinga (2015) Penningmeester
Mart Makkink (2015) PR
Bram Klaver (2018) PR
Kayleigh van der Waard (2017) Commissaris Intern

Wat is de belangrijkste commissie van GHD Ubbo Emmius, de STUDIEvereniging? De studiecommissie, ook wel StuCo, natuurlijk! Een zeer gezellige commissie met duidelijke doelen: geschiedenisstudenten door het oerwoud van colleges, essays en tentamens loodsen. Met tentamentrainingen, studiesessies en een presentatieworkshop proberen we jullie, historici in spé, voor te bereiden en te ondersteunen.

Onze opperbevelhebber en voorzitter is Rutger en zijn lievelingsvak is Regionale Perspectieven. Onze vicevoorzitter en strafpunktenführer is Bjorn en vindt Moderne Geschiedenis geweldig. Onze lieftallige secretaris is Reinder en zijn favoriete vak is Vernieuwende stad in de Middeleeuwen. De witwasser en penningmeester is Robert-Jan, en is fan van Theorie III. En de functie PR wordt bekleed door ons wonderteam Bram, die houdt van de Nederlandse Geschiedenis, en Mart, die het liefst in de Middeleeuwen wil leven. We zeggen maar zo: herhaling is de sleutel tot bewaring en met de StuCo blijft de stof je bij. Maar ook je communicatieve vaardigheden die je opdoet met het geven van de trainingen zijn handig in het verdere leven! 


We hopen jullie allemaal bij de tentamentrainingen, studiegroepen, de workshop of volgend jaar als nieuw commissielid te zien!


Hartelijke groet,

De StuCo 


Onze sponsoren