Nieuws

HolidayCars

Voordelig een auto huren op meer dan 30.000 locaties wereldwijd!

Gedurende je studententijd probeer je natuurlijk zoveel mogelijk te reizen om de wereld te verkennen. Wanneer je dan in het buitenland bent is het natuurlijk wel zo handig om je eigen vervoer te kunnen gebruiken om zoveel mogelijk van je bestemming te zien. Een auto huren bij HolidayCars is dan de ideale uitkomst voor jou!

HolidayCars is gespecialiseerd in het vergelijken van autohuur onder meer dan 800 verschillende aanbieders wereldwijd. Niet alleen zorgt dit voor super voordelige prijzen voor al onze klanten, maar dit zorgt er ook voor dat je gemakkelijk de verschillende aanbieders kan vergelijken! Studenten die lid zijn van studie Vereniging Ubbo Emmius zijn nu zelfs nog voordeliger uit! Wanneer  via een van de links in dit artikel een auto gehuurd wordt dan ontvang je maar liefst 15% korting op het gehele assortiment huurauto’s!

Dus kijk eens voor een huurauto in het altijd populaire vakantieland Spanje. Verken de spaanse Costa met je huurauto. Of misschien ga je liever naar het mooie Portugal. Huur eens een auto in Portugal om daar heerlijk ontspannen je vakantie te vieren?

HolidayCars staat voor je klaar om je zo voordelig mogelijk op weg te helpen met een huurauto!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren