Het Ubbohok

Het Ubbohok

Het hok is Ubbo's eigen kamertje in de universiteit. In het hok gebeurt er altijd van alles. Het bestuur zit er vaak te werken of te vergaderen, elke dag is er een openbaar hokuur met gratis koffie & gezelligheid en in het hok liggen alle spullen van de vereniging.


Wat is hokuur?

Elke werkdag is er tussen 11 uur en 13 uur 'hokuur'. Dat betekent dat deze twee uur het hok open is voor alle leden en dat er een bestuurslid aanwezig is om je te voorzien van een kopje koffie en een goed gesprek. Ook kan je tijdens deze uren in het hok terecht voor declaraties, het kopen van merchandise en het stellen van al je brandende Ubbo-gerelateerde vragen.


Waar is het hok?

Het hok bevindt zich in het gebouw van de rechtenfaculteit, naast het Harmoniecomplex. Als je binnenkomt, loopt je recht de hal in tot je naar links kan. Aan de muur hangt een bordje met daarop 'studieverenigingen.' Na een klein halletje, vindt je aan je rechterhand een steile trap. Hier hangt een bordje naar rechts met daarop 'GHD Ubbo Emmius.' Je gaat hier naar boven. Eenmaal in de gang boven, neem je de derde deur links. De deur zal helemaal onder de Ubbo posters zitten. Gefeliciteerd! Je hebt het Ubbohok gevonden!


Route naar het hok (nr1)
De Rechtenfaculteit
Route naar het hok (nr2)
De eerst hal, aan het eind ga je links
Route naar het hok (nr3)
De steile trap
Route naar het hok (nr4)
De hal boven, open de derde deur links

Onze sponsoren