Home

Welkom

 

Welkom op de website van GHD Ubbo Emmius, de studievereniging van de opleiding Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ubbo Emmius telt bijna 800 leden en typeert zichzelf als een zeer actieve vereniging waar gezelligheids- en vakinhoudelijke evenementen op een unieke wijze worden gecombineerd. Er zijn volop kansen tot onplooiing, veelal in een informele sfeer. Er worden dan ook zeer uiteenlopende acitiviteiten georganiseerd, zoals lezingen, feesten, (carrière-)congressen, borrels en filmavonden.

Wil je weten waarom jij als (aankomende) geschiedenisstudent lid moet worden van GHD Ubbo Emmius? Bekijk hier een lijst met redenen.


Word lid van GHD Ubbo Emmius!

woensdag 18 juni 10:51 Door: Bestuur

Word nu lid van GHD Ubbo Emmius! Deze studievereniging is opgericht in 1936 en organiseert dus al bijna 80 jaar allerlei leuke, interessante en gezellige activiteiten. Van borrels en feesten tot tentamentrainingen en excursies, het aanbod is ontzettend breed! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de commissiepagina, waar je kan zien welke commissies Ubbo allemaal heeft en wat zij organiseren. Verder hebben wij een verenigingsblad, de Ubdate, dat online te lezen is. Kijk daarnaast eens op de fotopagina voor een leuke sfeerimpressie van de vereniging. Lid worden? Het lidmaatschap kost slechts €14,50 per jaar! Meld je dus snel aan. Het lidmaatschapsformulier vind je hier. Wij kijken uit naar het komende jaar, hopelijk jullie ook!


meer »

Agenda

Geen agenda-items

Maandoverzicht »

Sponsoren


 
 Foto's