Home

Welkom

 

Welkom op de website van GHD Ubbo Emmius, de studievereniging van de opleiding Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ubbo Emmius telt bijna 800 leden en typeert zichzelf als een zeer actieve vereniging waar gezelligheids- en vakinhoudelijke evenementen op een unieke wijze worden gecombineerd. Er zijn volop kansen tot onplooiing, veelal in een informele sfeer. Er worden dan ook zeer uiteenlopende acitiviteiten georganiseerd, zoals lezingen, feesten, (carrière-)congressen, borrels en filmavonden.

Wil je weten waarom jij als (aankomende) geschiedenisstudent lid moet worden van GHD Ubbo Emmius? Bekijk hier een lijst met redenen.


Presentatiecursus

vrijdag 13 februari 09:25 Door: Bestuur

 Kijk jij ook wel eens naar invloedrijke figuren als Martin Luther King, Winston Churchill of Barack Obama en vraag je jezelf af waarom hun speeches je zo aanspreken? Dit komt vooral omdat zij de fijne kneepjes van de retorica bezitten. Het mooie is echter dat jij dat ook kunt leren! En is dat dan handig? Jazeker! Wie wil nu niet een daverende essaypresentatie houden waarvan menig docent verbaasd van zal opkijken of zelfverzekerd een sollicitatiegesprek aangaan voor een master of misschien wel je toekomstige carrière! De studiecommissie van GHD Ubbo Emmius verzorgt dit jaar daarom onder leiding van retoricaexpert dr. Rik Peters een gratis presentatiecursus speciaal voor leden! De cursus die Peters zal geven is een verkorte versie van het programma dat hij aan het Honours College doceert en zal bestaan uit drie intensieve bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zullen op 25 februari (17:00-20:00), 12 maart (18:00-20:00) en 26 maart (17:00-20:00) worden gehouden. Je geeft je voor de duidelijkheid op voor alle drie de bijeenkomsten en het wordt ook van je verwacht dat je alle drie de bijeenkomsten aanwezig bent. Opgeven kan hier, maar wees er snel bij, want vol=vol!


meer »

Agenda

12 maart 2015 18:00 Presentatiecursus II 26 maart 2015 17:00 Presentatiecursus III Maandoverzicht »

Sponsoren

 

Foto's