Home

Welkom

 

Welkom op de website van GHD Ubbo Emmius, de studievereniging van de opleiding Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ubbo Emmius telt bijna 800 leden en typeert zichzelf als een zeer actieve vereniging waar gezelligheids- en vakinhoudelijke evenementen op een unieke wijze worden gecombineerd. Er zijn volop kansen tot onplooiing, veelal in een informele sfeer. Er worden dan ook zeer uiteenlopende acitiviteiten georganiseerd, zoals lezingen, feesten, (carrière-)congressen, borrels en filmavonden.

Wil je weten waarom jij als (aankomende) geschiedenisstudent lid moet worden van GHD Ubbo Emmius? Bekijk hier een lijst met redenen.


Bierproeverij

donderdag 11 december 13:05 Door: Bestuur

De Mastercommisie van GHD Ubbo Emmius organiseert voor Masterstudenten en Docenten op 8 januari een Bierproeverij bij de Pintelier.
Wil je graag meer leren over trippels, IPA's, Weizen en nog veel meer, geef je dan op via magesrug@gmail.com! De proeverij kost €15 euro, en voor dat bedrag krijg je 5 bieren met bijpassende hapjes, en natuurlijk uitleg. We hopen je dan te zien!


meer »

Curling

donderdag 11 december 12:47 Door: Bestuur

Wil jij soepeltjes het nieuwe jaar in glijden? Kom dan op 5 januari curlen met de activiteitencommissie! Voor maar €10,- kun jij deze unieke sport beoefenen en je mede-ubboianen van de baan vegen. Om 19:15 verzamelen we op het Harmonieplein om daarna gezamenlijk richting sportcentrum Kardinge te fietsen. Wees er snel bij er zijn maar 32 plaatsen beschikbaar. Opgeven kan hier t/m 5 januari 12:00. Uitschrijven is mogelijk tot 2 januari 12:00.


meer »

Agenda

08 januari 2015 20:00 Bierproeverij Maandoverzicht »

Sponsoren


 

Foto's